Днавне архиве: 1. септембра 2020.

Смедеревска Паланка // Ратарство

  Име и презиме   Оцена АГРОМЕНАЏМЕНТ 1.   Раковић Татјана  7 (седам) 2.   Страињевић Славица 8 (осам) 3.   Васић Тијана 6 (шест) 4.   Симић Здравка  7 (седам)

Објављено под РЕЗУЛТАТИ, Смедеревска Паланка | Оставите коментар

Смедеревска Паланка // Лековито биље

Име и презиме Број поена 1.   Симић Здравка 8 (осам) 2.   Батинић Александар 8 (осам)

Објављено под РЕЗУЛТАТИ, Смедеревска Паланка | Оставите коментар

Смедеревска Паланка // Крмно биље

Име и презиме Оцена 1.Васић Тијана 6 (шест)

Објављено под РЕЗУЛТАТИ, Смедеревска Паланка | Оставите коментар